Klantenservice

Veel gestelde vragen

Je bestelling wijzigen kan alleen als je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen. Neem contact op met ons op om de naam of het adres van je bestelling aan te passen.

Nee. Het is bij ons niet mogelijk om achteraf te betalen.

Het is alleen mogelijk om je bestelling contant te betalen als je deze zelf komt ophalen of als wij op een evenement staan. Hiernaast kun je de bestelling wel overmaken per bank betaling.

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving van Mollie. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser. 

We beginnen met de productie van je bestelling op het moment dat deze bij ons binnen is, dit duurt ongeveer 7 werkdagen. We hebben een kleine voorraad en daarom is het soms mogelijk dat je de halsband sneller ontvangt. Indien je meer informatie wil over de duur van je bestelling neem dan even contact met ons op.

Wij versturen al onze bestellingen doormiddel van PostNL, je ontvangt een bericht zodra we je bestelling verzenden.

Je kan je bestelling bij ons ruilen of retour sturen als deze niet past of niet naar wens is de voorwaarden is wel dat deze ongedragen en schoon is. We beschouwen mondkapjes als een hygiëneproduct dat niet kan worden geretourneerd.

Wij versturen al onze bestellingen doormiddel van PostNL, je ontvangt een bericht zodra we je bestelling verzenden.

Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen van ons? Geef het door aan ons. Dan kijken wij of we het adres van de zending nog aan kunnen passen. Bij een verhuizing pas je makkelijk je adres aan in je eigen account.

Heb je nog vragen?

Stel je vraag op Facebook

Binnen 1 dag reactie

Stuur ons een e-mail

Binnen 2 werkdagen reactie

Bel ons op 06 - 285 627 82

Elke werkdag vanaf 16:00u

Hier kan je ons vinden:

Bedrijfsgegevens

Vestiging:
Paxlaan 72, 2613GE te Delft

Telefoon:
06 – 285 627 82

E-Mail: 
info@rescuedandloved.nl

Kvk-Nummer:
65583035

BTW-Nummer:
NL201973224B01