Deze week in de aanbieding...

Over ons

Van links naar rechts: Tjinta, Lola, Fien

Wij zijn Bea en Brigitte, moeder en dochter, samen hebben wij Rescued & Loved opgericht. Ondertussen is het uitgegroeid tot een klein familiebedrijfje waar iedereen meehelpt. Onze partners gaan altijd met ons mee naar evenementen en helpen in de kraam. Mijn broertje (zoon van Bea) helpt ons met social media.

Wij zijn begonnen met het maken van een martingale voor onze hond Lola. Ik (Brigitte) wilde graag een brede halsband bij haar, dat past bij haar stoere karakter. Omdat zij een kruising is, is het helaas erg moeilijk om een leuke originele brede halsband te vinden die ook goed past. We zijn gaan puzzelen en proberen en daar was onze eerste halsband.

We kregen veel leuke berichten en mensen vroegen waarom we er geen bedrijf mee gingen beginnen. Zo is Rescued & Loved ontstaan. Omdat we thuis rescue honden hebben die geliefd zijn was de naam snel verzonnen: Rescued & Loved. De modellen die we gebruiken op de website zijn onze eigen honden, die wij geadopteerd hebben uit Spanje.

Wij maken geen onderscheid in honden en bij ons is iedereen welkom. We vinden het heel leuk om met originele stofjes en kleuren te komen. Naast de martingale zijn we ook begonnen met halsbanden met kliksluiting, slaapzakken voor de hond en kat. In deze tijd kunnen de mondkapjes ook niet ontbreken.